بررسی اخبار اقتصادی

بررسی اخبار اقتصادی

بررسی اخبار اقتصادی

Blog Article

اگر میتوانید چند سال پول خود را در یک بازار بخوابانید، بورس پیشنهاد مناسبی است. هرچند که مشکل اصلی سرمایه گذاران بورس نداشتن تخصص و رفتار هیجانی است. نکته دیگری که باید در نظر بگیرید این است که بورس یک بازار به اصطلاح ترسو است. یعنی با کوچکترین مخاطرات سیاسی، دچار ریزشهای شدید میشود. همانطور که میدانید شرایط فعلی کشور ما بخصوص در سیاست خارجی متعادل نیست و هر خبری میتواند بورس را زیانده کند. به عنوان نکته کلیدی آخر، اگر باز هم قصد سرمایه گذاری در بورس ایران را دارید، از صندوقهای درآمد ثابت استفاده کنید. این صندوقها توسط سبدگردانهای حرفهای مدیریت میشوند و سود ثابتی تا 25% را سالانه به شما ارائه میکنند. همانطور که میبینید، سود سرمایه گذاری در بورس و مزایای آن بسیار کمتر از سرمایه گذاری در روش کرادفاندینگ است. در شرایطی که کشور ما دچار تورم افسار گسیخته است و قیمت دلار، سکه و طلا با هر شوک اقتصادی و سیاسی افزایش پیدا میکند.

مطابق آمار سازمان شفافیت بینالمللی، رده ایران در جدول فساد اداری و مالی، در سال ۲۰۱۵ صد و سیام بوده. ایران از این لحاظ با کشورهایی چون اوکراین، کامرون، نپال، نیکاراگوئه و پاراگوئه در یک ردیف قرار گرفت. «گزارش جهانی سعادت» در سال ۲۰۱۹، سهشنبه ۱۹ مارس منتشر شد. بر اساس این گزارش ایران در رتبه ۱۱۷ کشور قرار گرفت که نسبت به سال ۲۰۱۸، ۱۱ رتبه تنزل داشتهاست. کشورهای فنلاند، دانمارک، نروژ، ایسلند، هلند، سوئیس، سوئد، نیوزیلند، کانادا و اتریش به ترتیب در رتبههای ۱ تا ۱۰ قرار دارند. در موضوع بهداشت عمومی و امنیت غذایی پایداری مطلوب در سه دهه ۱۳۵۰، ۱۳۷۰ و ۱۳۸۰ مشاهده شدهاست. در موضوع آموزش، هرچند پایداری بهطور متناوب در نیم قرن گذشته در حال بهبود و افزایش بودهاست اما بجز دهه ۱۳۸۰ که عدد پایداری اندکی از ۵۰ درصد فزونی یافتهاست، هیچگاه وضعیت مطلوبی در این حوزه مشاهده نشدهاست. نتایج محاسبات گویای ضعف ساختاری در بخش آموزش و ضرورت تجدید نظر در برنامهریزی و سیستمهای آموزشی در کشور است.

در ماده 15 قانون برنامه سوم آمده است: «دولت موظف است با تغییر اساسنامه سازمان مالی گسترش مالکیت واحدهای تولیدی نسبت به تشکیل یک سازمان خصوصیسازی اقدام نماید. دوره سوم، اول خرداد 1384 آغاز میشود؛ وقتی رهبری نظام سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی را ابلاغ کردند. آن تحقیق دانشگاهی که به رویت خبرنگار انصاف نیوز رسیده اما هنوز انتشار نیافته، یافتههای تکاندهندهای دارد. از کل این رقم، کمتر از 9 درصد متعلق به دولتهای آقایان هاشمی و خاتمی بوده است. یعنی از سال 1370 تا 1384، منابع حاصل از واگذاری به طور متوسط 1/6 درصد از بودجه سالیانه را تامین میکرده است. اما در دوره آقای احمدینژاد، شاهد موج بزرگی از خصوصیسازی هستیم تا جایی که بالغ بر 77 درصد ارزش کل واگذاریهای انجام شده در این 31 سال، در دولتهای نهم و دهم حاصل شده است. این تحقیق نشان میدهد دولت احمدینژاد حدود 300 هزار میلیارد تومان از واگذاری شرکتها درآمد به دست آورده است که به طور متوسط 14 درصد از بودجه سالیانه دولت را تامین میکرد.

به گزارش خبرنگار گروه زندگی خبرگزاری فارس، چند هفته مانده است به گرامیداشت حجاب و عفاف. معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان از راهاندازی مراکز مهر خانواده در ۶ شهرستان خبر داد و گفت: مراکز مهر با حضور مشاوران و مددکاران فعالیت میکنند. در ادامه تنشها در شبهجزیره تایوان، وزارت دفاع این منطقه مدعی شد که دهها جنگنده و کشتی ارتش چین به تنگه تایوان نزدیک شدند. رئیس کمیته امداد شهرستان نطنز از اهدای ۴۲ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند نطنزی خبر داد. معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت: این امیدواری وجود دارد که با تصویب برنامه هفتم تا پایان شهریور، اجرای این برنامه در نیمه دوم سال آغاز و آثار مطلوب آن برای مردم ملموس و عینی باشد. عملیاتی توسعه کتابخانه عمومی امام حسن مجتبی(ع) شهر مهاجران با حضور مسئولان آغاز شد. رئیس مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی درگذشت روحانی فاضل حجتالاسلام و المسلمین محمدرضا آشتیانی را تسلیت گفت.

read more

Report this page